Bekymret for operationen

Niels Christian Nielsen, nyt og genoptrænet knæ

Niels Christian Nielsen har både prøvet at få et nyt højre knæ og genoptræne det venstre knæ via GLA:D-forløbet. Han er gift med Jette Nielsen. I filmen fortæller Jette og han, om især hans bekymringer for operationen af det højre knæ.

Se også: Træningen er behandlingen - en beskrivelse af GLA:D forløbet.

Hvad hvis det gik galt?

Niels Christian Nielsen fortæller om hans bekymringer for operationen, for de vidste jo ikke før operationen, at det ville blive en succeshistorie. Han kunne jo risikere, at det ville blive værre, så Jette måtte klare det hele. Og så kunne han bare sidde og være skødehund. Det var ikke en rar tanke, synes han. Jette ser lidt anderledes på det. Hun ser ikke farerne, fordi hun tror på det bedste. Og hvis det så ikke går godt, så må man forholde sig til det bagefter. Man skal ikke tænke på, at det kan gå dårligt efter hendes mening.

Succes eller fiasko?

De fleste af dem de kendte, som havde fået foretaget knæoperationer, havde ikke haft den store succes med det. De var blevet smertefri, men de havde ikke fået den fulde bevægelighed. Det var alle overvejelser for og imod operation, han gik og tumlede med, før han sagde ja-tak til operationen. Han er så glad for, at det endte med en succes.

Se også videoerne "Hvad er slidgigt i knæet?" og "Hvad er slidgigt i hoften?".

Værktøjer til at støtte dig

Brug værktøjer og træning tilpasset dig. Det kan styrke og berolige dig i livet med din sygdom. Du logger på og gemmer oplysninger med NemID.

Gå til mine værktøjer

Få grafisk overblik over din udvikling, print grafen ud og tag den med til lægen.