Det var en stor hjælp at tale med en psykolog

Anthony Bickersteth, 64 år, lever med hjertesvigt

Anthony Bickersteth oplevede, at den sidste sygdomsperiode, hvor han skulle bygge sig selv op igen, var virkelig hård og svær at komme igennem.

At skulle bygge sig selv op igen og igen

Det tog Anthony Bickersteths et helt år at bygge sig selv om igen efter hans første sygdomsperiode. Efterfølgende har han haft andre sygdomsperioder, hvor han også skulle bygge sig selv op igen. Men den sidste periode, hvor han skulle igennem det hele en gang til oplevede han som virkelig hård og svær at komme igennem. Han havde det skidt – og var lidt depressiv.

En læge gjorde ham opmærksom på psykologhjælpen

En læge gjorde ham opmærksom på tilbuddet om psykologhjælp. Han har kun sjældent haft brug for psykologhjælp i sit liv, men han sprang ud i det. Han talte med psykologen om tunge emner som vrede og angst, og han synes, at han fik god hjælp hos psykologen. Efter 3 besøg følte han, at han kunne styre sit liv igen. Anthony mener godt, at man kan bruge sin ægtefælle, børn og omgangskreds til at tale med, men fordelen ved at bruge psykologen er, at han fik en helt anden vinkel på sin situation.