Har fortalt børnene om den seksuelle krænkelse

Bokja Hansen, har haft en depression og en spiseforstyrrelse

Bokja Hansen har haft en depression. Hun har dog også oplevet en seksuel krænkelse, da hun var teenager, som hun stadig oplever senfølger fra. 

Fortalte børnene om seksuelle krænkelse, da de var gamle nok

Bokja har fortalt sine tre sønner om den seksuelle krænkelse, som hun var udsat for som teenager. Men det var først, da de var gamle nok til at forstå, hvad det hele handlede om. Da hun endelig fortalte dem om det, fik hun god respons fra dem: 

Efterfølgende har jeg virkelig fået en god respons fra alle tre drenge. De kan bedre forstå, hvorfor jeg har haft det så svært.”

Børnene forstod hende bedre

Bokja har altid haft svært ved at huske – noget som børnene ofte har undret sig over:

 ”Det var noget af det, som de undrede sig rigtig meget over, når vi var sammen, at jeg ikke kunne huske hvad den ene skulle og hvad den anden skulle.”

Stolte af deres mor

I dag er børnene stolte af deres mor, fordi hun kan fortælle om sit liv. Og hun er også begyndt at skrive om det, og har været ude at holde et par foredrag om det. Og hun er også blevet ambassadør for ”En af Os”.

I dag tænker jeg, at der er rigtig stolte af, at jeg tør det – at være åben om det. Jeg tænker, at det også har hjulpet dem og deres forståelse af, hvorfor det har været svært for mig at være i det her.”