Helbredsprofilen skal lave film om diabetes, derfor har vi brug for din hjælp

Invitation til workshop!

Vi afholder fire workshops om diabetes, fordi vi skal til at lave film om diabetes og derfor har vi brug for din viden og hjælp. Workshops er for personer med diabetes og deres pårørende. Måske er der noget, du synes andre skal vide om at leve med diabetes?

Efter workshoppen vil Helbredsprofilen i samarbejde med Steno Diabetes Centrene i Region Hovedstaden og Region Sjælland lave en række film, som kommer til at handle om de emner, som bliver drøftet på de 4 workshops.

Du er med til at bestemme hvilke emner, der skal drøftes på workshopsene. Det kunne være: Hvilken viden havde du brug for, da du lige havde fået sygdommen? Hvilken viden havde du brug for senere hen? Hvad synes du er svært? Hvilke råd vil du give andre? Er der tabuer, der skal brydes ned? Hvad betyder diabetes for dit parforhold, din familie, dit arbejde, din fritid?

Vi skal drøfte de emner inden for diabetes, som du synes er vigtige!
Der er plads til 20 deltagere pr. workshop. De fire workshops afholdes i København og Næstved:

Workshop om Type 1- diabetes:
Tirsdag den 19. februar
Kl. 09.00-15.30, Hotel Kirstine
Købmagergade 20
Næstved

Workshop om Type 1- diabetes:
Onsdag, 20. februar, København: 
Kl.09.00-15.30
DGI-byen, Tietgensgade 65
København

Type 2-diabetes:
Torsdag, 21 februar 
Kl.09.00-15.30
Hotel Kirstine
Købmagergade 20
Næstved

Type 2-diabetes:
Fredag, 22. februar
Kl.09.00-15.30
DGI-byen
Lokale:Tietgensgade 65
København

Tilmelding

Vælg en workshop i den region, hvor du bor og send en mail til: helbredsprofilen@regionsjaelland.dk. I emnefeltet bedes du skrive, hvilken workshop du tilmelder dig. I mailen bedes du desuden oplyse  navn på personen med diabetes og navn på eventuelt pårørende og hvilken relation I har til hinanden, i hvilken by du bor, din alder, e-mail og tlf.nr.
Du har mulighed for at få dine transportudgifter betalt.

PS! Vær opmærksom på, at workshoppen kun er for voksne med diabetes og deres pårørende. Vi vil senere afholde workshops for børn og unge med diabetes - og deres forældre og pårørende.