Jeg finder mine indre ressourcer frem

Anthony Bickersteth, 64 år, lever med hjertesvigt

Anthony Birckersteth mener, at det vigtigt at finde sine indre ressourcer frem og overbevise sig selv om, at livet er til at holde ud på trods af alvorlig sygdom.

Overbevis dig selv om, at livet er til at holde ud!

Anthony Birckersteth mener, at det vigtigt at finde sine indre ressourcer frem og overbevise sig selv om, at livet er til at holde ud på trods af alvorlig sygdom. Han har måttet hive sig selv op fra bunden flere gange i sit liv, når han har været ramt af alvorlig sygdom. Det tager tid, men det må man acceptere, fortæller han.

Snak med andre og få gode oplevelser!

Hvis du er nedtrykt, mener han, at det er vigtigt at kunne snakke med andre om de tanker, du går med. En anden vigtig ting er at få gode oplevelser: Hvad gør mig glad? Hvad kan jeg blive inspireret af? Det kan f.eks. være natur, musik, familieoplevelser osv. Personligt har han prøvet at være falkoner for en dag, Og det var en kæmpeoplevelse, der gav ham et skud energi lang tid efter.

Værktøjer til at støtte dig

Brug værktøjer og træning tilpasset dig. Det kan styrke og berolige dig i livet med din sygdom. Du logger på og gemmer oplysninger med NemID.

Gå til mine værktøjer

Grafer, link til værktøjer

Få grafisk overblik over din udvikling, print grafen ud og tag den med til lægen.