Jeg var bekymret for operationen

Hanne Heide (60 år), har fået ny hofte

Hanne Heide var meget bekymret for operationen. Hun var for eksempel bange for, at hendes hofte kunne blive værre end før. Men fordelene ved en operation synes dog størst, og hun valgte derfor at få en ny hofte.

Bekymringerne for operationen

Hanne havde flere bekymringer omkring operationen. Hun var for eksempel bekymret for, om det kunne blive værre end før. Hendes omgangskreds fortalte hende skrækkelige historier om, hvor galt det kunne gå. Så hun blev også bekymret for, om hun kunne risikere at ende i en kørestol eller få infektion i operationssåret.

Så den kunstige hofte

Før operationen var hun til samtale på sygehuset, hvor hun så den kunstige hofte. Og det var underligt at tænke på, hvordan den skulle erstatte hendes gamle hofte.

Noget skulle der gøres

Trods alle bekymringerne for operationen var hun også klar over, at hun kunne ikke blive ved med at have det så dårligt. Så noget skulle der gøres. Til sidst valgte hun så at få en ny hofte.

Værktøjer til at støtte dig

Brug værktøjer og træning tilpasset dig. Det kan styrke og berolige dig i livet med din sygdom. Du logger på og gemmer oplysninger med NemID.

Gå til mine værktøjer

Få grafisk overblik over din udvikling, print grafen ud og tag den med til lægen.