Kræftbehandlingen gjorde mig impotent

Anthony Bickersteth, 64 år, lever med hjertesvigt og har haft kræft

Anthony Bickersteth fortæller, at den mest dramatiske ændring i hans liv, har været en behandling for prostatakræft. Den har betydet, at hans sexliv har ændret sig fuldstændigt, da han er blevet impotent.

Blev impotent

Anthony Bickersteth fortæller, at den mest dramatiske ændring i hans liv, har været en behandling for prostatakræft. Den har betydet, at hans sexliv har ændret sig fuldstændigt, da han er blevet impotent. Han var slet ikke forberedt på den sideeffekt af behandlingen. Og han mener ikke, at lægerne har været dygtige nok til at forklare om denne sideeffekt af behandlingen.

Sideeffekten af behandlingen har også betydet, at han må gå med bind på hver dag, fordi hans urinveje i dag ikke er tæt nok, så det siver lidt fra dem.

Tidligere alfahan

Han oplever det som meget svært at leve med, at han må gå med bind og er impotent, samtidig med at han altid har opfattet sig selv som en alfahan. Han har forsøgt at bruge forskellige hjælpemidler, men ingen af dem har været i stand til at hjælpe ham.

Svært at bruge hjælpemidler

Han synes, at det er meget svært at bruge hjælpemidler i sexlivet, fordi brugen af hjælpemidler påvirker ham følelsesmæssigt og så forsvinder lystfølelsen. Og det er heller ikke nok at kunne få erektion, hvis følelserne ikke er med i akten. Han oplever det som et enormt savn ikke længere at have et sexliv.