Mine bange anelser blev til virkelighed

Iben Thomsen, 43 år (hendes mand har kræft)

Iben Thomsen er gift med Stefan, som har uhelbredelig kræft. Den dag, hvor Stefan blev syg og kørt på sygehuset, blev hendes bange anelser til virkelighed.

Ferien blev afbrudt af sygdom

Familien havde lige fået sommerferie, og nu skulle de have ferie og nyde det gode vejr. Stefan vækkede Iben klokken 4 om natten, og fortalte, at han havde kastet en masse blod op - og at han havde ringet til lægen, og nu var ambulancen på vej. Iben fik et chok og det skar som en kniv i hjertet. Hun blev meget bange.

Sad og ventede på ambulancen

Det var en smuk morgenstund. Det var varmt og allerede lyst. De satte sig udenfor og ventede på ambulancen, mens de småsnakkede lidt. Han tog alene afsted med ambulancen. Da børnene så småt begyndte at vågne, fortalte hun dem, hvad der var sket. Derefter to hun ind på sygehuset for at se til ham.

Sygeplejersken hiver hende til side

Hun kom ind på sygehuset og så Stefan ligge i sengen med diverse slanger. En sygeplejerske tog fat i hende, inden hun kom hen til ham. Sygeplejersken skulle lige tale med hende. I det øjeblik blev hun enormt bange. Sygeplejersken fortalte, at de har fundet celleforandringer i Stefans mave, og det så ikke ser godt ud. Hun gik ind til Stefan, og da begyndte hun at græde.