Mine børn gør mig lykkelig

Johnny Jack Olsen, har angst og depression

Johnny Jack Olsen har haft depression og angst, siden han var barn. I dag har han det godt, og han har to børn på 1 og 4 år, som gør ham lykkelig. Men det kan også være hårdt at være far, fordi han måske ikke har det samme overskud, som andre har. 

Børnene bor hos deres mor

De to børn bor hos deres mor, men han ser dem som minimum et par gange om ugen, og derudover hvad der passer ind.

På grund af overskuddet kan det godt være udfordrende selvfølgelig. Men jeg har faktisk altid mine forældre. De er der også, så jeg kan få 5 minutter, hvis jeg har brug for det. Så støtter mine forældre, og så er de der hele tiden.”

Min datter lærte mig at føle glæde

Da han fik sit første barn var det svært, men hun hjalp ham med at få det bedre.

I starten, da jeg fik min pige, var det svært. Meget svært. Men det var så også hende, der gjorde, at jeg kunne føle glæde. Det var der, jeg lærte at føle glæde. Det var da hun blev født. Der fik jeg den første glædesfølelse siden jeg var 10.” 

Det hjalp at få et barn

Det hjalp ham psykisk at få et barn – men det var også hårdt.

Det har været hårdt, men det har hjulpet mig rigtig meget at få en datter. Opdragelse og sådan noget hjælper også på en selv. Man får en hel anden glædesfølelse af at få børn. Det hjælper generelt bare at have nogen, man skal passe på og kan gå og tage sig af.” 

Børnene gør ham lykkelig

Senere fik han endnu et barn, og begge børn betyder meget for ham.

Man bliver jo bare så glad for de børn altså. De betyder meget for én. Hele livet begynder sådan set også at snurre rundt om dem.” 

Kan være svært ind i mellem

Ind i mellem kan det dog være svært at være forælder. Og det er derfor, at de ikke bor hos ham hele tiden. Men han har også accepteret, at det er sådan det er. Og derfor er det godt, at de kan bo hos deres mor. 

Jeg har ikke overskud til at tage mig af dem hele tiden. Jeg ville ikke kunne stå op meget tidligt og kunne køre dem i børnehave. Det har jeg ikke overskud til, og jeg er meget træt om morgenen på grund af medicinen. Så der er nogle udfordringer.