Nyheder på helbredsprofilen.dk

Her kan du finde nyheder om helbredsprofilen.dk

Marts 2018: Nye film om psykisk sygdom

I april 2018 lancerer Helbredsprofilen film om psykisk sygdom. I første omgang drejer det sig om sygdommene angst, depression og PTSD.

Både fagfolk, patienter og pårørende medvirker i sektionen om psykisk sygdom på Helbredsporfilen. Den er bygget op sådan, som du kender det fra KOL, Hjertesvigt, Kræft og Slidgigt, der alle i forvejen har sit eget område på Helbredsprofilen.

 

De i alt 127 nye film viser, hvordan patienter og pårørende lever med psykisk sygdom, hvordan det påvirker deres hverdag, arbejds- og familieliv, og hvordan det er, at få behandling for disse sygdomme. Fagfolk fortæller, hvordan undersøgelser og behandling foregår, og hvilke muligheder der er for at få hjælp.

Du kan se alle filmene på helbredsprofilen.dk/kategorier/psykisksygdom. Disse film bliver også undertekstet, jf. nyheden herunder.

 

Februar 2018: Undertekster på vej

Vi er i gang med at undertekste alle filmene her på Helbredsprofilen. se efter mærket med "cc" i bunden af afspilnings-vinduet, når du har klikket "Afspil" og vælg "Danish", så kommer teksterne frem.
Det tager sin tid for os at komme igennem de flere end 800 film, og vi håber derfor at du vil have tålmodighed med os. 

 

Oktober 2016: Stadig behov for nye film 

Helbredsprofilen oplever stor efterspørgsel, og er hele tiden i gang med opdatering af eksisterende film og udvikling af nye områder.
Det næste område, der kommer på Helbredsprofilen, er ryglidelser. Både borgere og faglige eksperter hjælper os med at få et overblik over området og behandlingsmulighederne, og at sortere emner, der skal med i filmene. Filmene kommer i sommeren 2017. Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret.

 

September 2016: Nyt materiale om alkoholbehandling

I december 2016 lancerer vi film om alkoholafhængighed og om behandling. Filmene er udviklet i samarbejde med Køge kommune behandlingstilbud v. Lænken i Køge. 
Du kan se filmene på vores sektion om alkohol (under temaet Livsstil i menuen øverst til venstre på siden).

 

August 2016: Slagelse kommune bruger Helbredsprofilen i deres arbejde

Slagelse kommunes Sundhed og Træning er i efteråret 2016 i gang med at implementere Helbredsprofilen i deres daglige arbejde. 
Her præsenteres borgere for filmene, som også kan bruges til at træne efter, når fysioterapeuten har instrueret i hvilke øvelser, der passer til den enkelte borger.