Tilbage til arbejdslivet

Helle Johansen, 40 år, har hjertesvigt

Susanne Johansen har hjertesvigt, og i filmen her fortæller hun om sine oplevelser med at arbejde samtidig med at have en kroniusk sygdom.

 

Kan jeg nogensinde arbejde igen?

Efter Helle fik konstateret hjertesvigt, fik hun indopereret en pacemaker. "Hvornår kan jeg komme tilbage på arbejde igen?", var et af Helles første spørgsmål efter operationen. Hun havde en formodning om, at hun efter operationen kunne fortsætte sit liv på samme vis som tidligere, men det var ikke hendes virkelighed. Hun havde mange dage med mangel på energi, og da hun begyndte at arbejde igen, måtte hun gøre det på deltid.

Det bliver bedre

Helle har det meget bedre i dag. Det var godt for hende, at hun havde muligheden for at arbejde på deltid. I dag har hun mere energi, og hun kan mærke, at hun snart kan arbejde på fuld tid igen. Helles datter Sofie kan tydeligt mærke en forskel på hendes mor. Sofie mener, at operationen har gjort, at hendes mor har udviklet sig og blevet mere positiv.

 

Se også: Forholdet til arbejdspladsen - ingen fysisk begrænsning

Se også: Gå eventuelt ned i tid

Et bedre liv med kronisk sygdom

Tag styringen tilbage. Lær at håndtere symptomer, bekymringer og udfordringer på kurset LÆR AT TACKLE kronisk sygdom. Det er gratis og kræver ingen henvisning.
Find LÆR AT TACKLE kursus

Værktøjer til at støtte dig

Brug værktøjer og træning tilpasset dig. Det kan styrke og berolige dig i livet med din sygdom. Du logger på og gemmer oplysninger med NemID.

Gå til mine værktøjer

Grafer, link til værktøjer

Få grafisk overblik over din udvikling, print grafen ud og tag den med til lægen.