BoB-app

Få mere ro og klare mål i samarbejdet med dine behandlere

App’en BoB er et værktøj, som patienter kan bruge i møder og i dialog med lægen, jobkonsulenten eller fysioterapeuten og de pårørende. Ingen andre har adgang til det, man skriver ind i sin plan i BoB, medmindre man selv vælger at dele det.

App’en er resultatet af projekt Borgerens Plan, der løb fra september 2015 til februar 2016. App’en blev udviklet i et innovationsforløb med deltagelse af borgere, medarbejdere fra kommuner og Region Sjælland, almen praksis og Holbæk sygehus. De mange deltagende borgere har sat retningen for det værktøj, der nu er tilgængeligt via Helbredsprofilen. Borgerne bad om et værktøj med et enkelt design, der er lige til at gå til. Derfor behøver man ikke at være erfaren bruger af apps, for at kunne få glæde af BoB. 

Download BoB-app til Android på Google Play.

Download BoB-app til Iphone på App Store.

 

-----

BoB – skaber ro i hverdagen, er en app udviklet i et intensivt samarbejde mellem Holbæk Kommune, Region Sjælland og Almen Praksis i Holbæk. Næsten 100 sundhedsfaglige medarbejdere og et tilsvarende antal borgere har været involveret i udviklingsprocessen i 2015-16.